Metallarbeten -
från komponenter till helheter

Stansning


Vi erbjuder våra kunder mångsidiga och högklassiga stansningstjänster av metallkomponenter med excenterpress. Stansning eller pressning är en metod som används för bearbetning av metallstycken. Metallen klipps eller pressas i önskad form med ett stansverktyg. Metoden kallas även metallstansning.

Vid stansningen använder vi oss av ett stort antal olika verktyg med vilka vi stansar, böjer, förminskar, nitar och kapar rör. Våra presstorlekar är 15 000–100 000 kilo och materialets maximitjocklek är 7 mm.

Utrustning för stansning


  • Excenterpressar 15–100 tn 21 st.
  • Automatisk excenterpresslinje 3 st.

Användningsområden


Stansning och Pressning - Farmprodukter
Farmprodukter
Stansning och Pressning - Transportindustrin
Transportindustrin
Stansning och Pressning - Möbler för offentliga miljöer
Möbler för offentliga miljöer
Stansning och Pressning - Möbler för offentliga miljöer
Möbler för offentliga miljöer

Kunder och referenser


Från metallkomponenter till ett djupare samarbete

Från metallkomponenter till ett djupare samarbete

Hamari Auditorium Furniture Solutions levererar fasta inredningslösningar till auditorier – till exempel till teatrar och utbildningslokaler – världen över. Företaget förverkligar auditorierna i nära samarbete med kunden, planeraren och underleverantörerna. Det kan vara frågan om ett helt nytt auditorium, renovering av ett gammalt eller ett arkitektoniskt mycket krävande objekt. Hamaris auditoriemöbler är därför alltid skräddarsydda för beställaren och standardmodeller omarbetas enligt beställarens behov.
Läs mera