Varax maalaa suomalaisia myymäläkalusteita


Kalustepaletti Oy maalauttaa kierrätyskelpoisia metallikalusteita uudelleen sekä myy ja asentaa näitä kaikenlaisiin yrityksiin rautakaupoista ruokakauppoihin. Varax pulverimaalaa yrityksen tuotteita jo neljättä vuotta.
Varax maalaa suomalaisia myymäläkalusteita

Puskaradio kertoo parhaat tekijät


Kalustepaletin toimitusjohtaja, Keijo Haapala, kertoo yhteistyön startanneen tuttavien kautta, jotka aikoinaan välittivät hänelle Varaxin yhteystiedot. Tuttavat olivat itsekin olleet Varaxin tyytyväisiä asiakkaita. Haapala kehuukin puskaradion olevan käyttökelpoinen yhä tänäänkin ja kertoo, että Varax tulee hänenkin keskusteluissaan esille positiivisesti.

Haapala otti yhteyttä Varaxiin metallikalusteiden pulverimaalaukseen liittyen ja asteli käymään yrityksessä. Siitä yhteinen taival sitten lähti. Haapala kuvaa silloisia tunnelmia näin: “Kaikki lähti luontevasti siitä heti käyntiin. Alusta asti on mennyt kaikki hyvin ja yhteistyö toimii. Jos keskustelua käydään, asioissa säilyy aina yhteisymmärrys.”

Joustavuus ja huippuluokan työnjälki miellyttävät


Haapala kehuu Varaxin joustavuutta: “Aikatauluja on saatu hyvin soviteltua yhteen.” Tämän lisäksi hän on hyvin tyytyväinen Varaxin työnjälkeen. “Maalausjälki on erittäin hyvä. Heillä on erinomainen pulverilinja”, kehuu hän ja lisää: “Palvelu ja työnlaatu on äärettömän hyvää ja kanssakäyminen jouhevaa.”

Haapala pitää hyvänä, että vuosien saatossa on päästy avoimen tutuiksi ja on aikeissa jatkaa yhteistyötä vastakin.

"
“Juuri viime yönä tuli Varaxilta 3000 osaa valmiiksi maalattuna. Ne ovat jo lähdössä eteenpäin asiakkaillemme.”