Teräskaiteet


Valmistamme kestävät teräskaiteet esimerkiksi teollisuuden kohteisiin, kuten voimalaitoksiin ja tehtaisiin asiakkaan tarpeiden mukaan. Voimme myös suunnitella metallikaiteet kuvan tai mittojen perusteella. Teräskaiteet toimitetaan asiakkaalle pulverimaalattuina tai kuumasinkittyinä, jolloin ne kestävät käytössä paremmin. Toimitamme asennusvalmiit tuotteet nopealla aikataululla kaikkialle Suomeen.
Ota yhteyttä teräskaiteista
Teräskaiteet ja metallikaiteet soveltuvat moneen kohteeseen:


  • Portaikkoihin
  • Turvakaiteiksi
  • Koneiden ja työtasojen ympäristöön
  • Sisä- ja ulkokäyttöön

Metallikaiteet ovat monipuoliset ja niitä voidaan käyttää useissa kohteissa. Me valmistamme kaiteet juuri asiakkaan tarpeiden mukaan.

Toimitamme teräskaiteet asennusvalmiina kokonaisuuksina


Saat meiltä teräskaiteet pintakäsiteltyinä, asennusvalmiina pakettina. Laaja ja monipuolinen konekantamme mahdollistaa laadukkaan putkentaivutuksen ja hitsauksen, jolloin kaiteista tulee saumattomat, siistit ja kestävät. Pulverimaalaus ja kuumasinkitys viimeistelevät näyttävän kokonaisuuden. Saamme toimitettua nopealla aikataululla suurempiakin määriä teräskaiteita.

Meiltä saat myös suunnittelupalvelut, jolloin rakennamme kaiteesta 3D-kuvan tilan vaatimusten mukaan. Näin pystymme valmistamaan mittatarkat kaiteet palvelemaan tarpeitasi.
Kysy lisää teräskaiteistaTeräskaiteilla lisää turvallisuutta


Teräskaiteita käytetään usein turvakaiteina tiloissa, joissa turvallinen liikkuminen on edellytys. Yleensä kaiteet asennetaan portaisiin ja muiden kulkureittien läheisyyteen sekä koneiden ympäristöön esimerkiksi tehtaissa ja voimalaitoksissa. Metallikaiteet kiinnitetään paikoilleen kestävillä pulttiliitoksilla. Meiltä saat asennusvalmiit paketit nopeasti toimitettuna!

Tilaa metallikaiteet joustavalta ja kokeneelta ammattilaiselta


Me olemme tarjonneet laadukkaita metalliteollisuuden alihankintapalveluita jo neljän vuosikymmenen ajan, joten prosessimme ovat hioutuneet vastaamaan asiakkaidemme kaikkia vaatimuksia. Toimintamme on joustavaa, joten pystymme toimittamaan metallikaiteet, teräskaiteet sekä muita tuotteita nopeallakin aikataululla. Laaja konekantamme ja ammattitaitoiset tekijät varmistavat, että saat juuri sitä, mitä tilaat. Ota meihin yhteyttä ja kerro tarpeestasi!
Ota yhteyttä ja pyydä tarjousTutustu myös Putkentaivutus | Pulverimaalaus


Käyttökohteet


Pulverimaalaus - Kuljetus- ja autoteollisuus
Kuljetus- ja autoteollisuus
Pulverimaalaus - Huonekalut
Huonekalut
Pulverimaalaus - Käyttötavarat
Käyttötavarat
Pulverimaalaus - Pienkuormaimet
Pienkuormaimet