Teollisuuden teräskaiteet suoraan Pohjanmaalta


Valmistamme laadukkaat Varax-teräskaiteet ja metallikaiteet yli 40 vuoden kokemuksella, Pedersören tehtaallamme Pohjanmaalla, erilaisiin teollisuuden tarpeisiin voimalaitoksista tehtaisiin. Pystymme toimittamaan ripeällä aikataululla mittatilaustyönä suunnitellut teräskaiteet esimerkiksi kuvan ja mittojen perusteella. Teräskaiteet toimitetaan joko pulverimaalattuina tai kuumasinkittyinä, jolloin ne kestävät käytössä pitkään. Toimitamme asennusvalmiit Varax-tuotteet kaikkialle Suomeen ulko- ja sisätiloihin. Alihankinta on pääasiallinen toimintatapamme, mutta omia tuotteita löytyy myös laaja valikoima.

Ota yhteyttä teräskaiteista
Teräskaiteet ja metallikaiteet soveltuvat moneen kohteeseen:


  • Portaikkoihin
  • Turvakaiteiksi
  • Koneiden ja työtasojen ympäristöön
  • Sisä- ja ulkokäyttöön

Metallikaiteet ovat monipuolisia ja niitä voidaan käyttää useissa kohteissa. Me valmistamme kaiteet juuri asiakkaan tarpeiden mukaan.

Toimitamme metallikaiteet asennusvalmiina kokonaisuuksina


Saat meiltä laadukkaat teräskaiteet pintakäsiteltyinä, asennusvalmiina pakettina. Laaja ja monipuolinen konekantamme mahdollistaa putkentaivutuksen sekä hitsauksen, jolloin metallikaiteista tulee saumattomat, siistit ja erittäin kestävät. Pulverimaalaus ja kuumasinkitys viimeistelevät näyttävän kokonaisuuden. Saamme toimitettua nopealla aikataululla suurempiakin määriä teräskaiteita ympäri Suomen.

Kysy lisää teräskaiteistaTeräskaiteet lisäävät turvallisuutta


Teräskaiteita käytetään usein turvakaiteina tiloissa, joissa turvallinen liikkuminen on edellytys. Yleensä kaiteet asennetaan portaisiin ja muiden kulkureittien läheisyyteen sekä koneiden ympäristöön esimerkiksi tehtaissa ja voimalaitoksissa. Metallikaiteet kiinnitetään paikoilleen aina kohteen edellyttämällä tavalla. Meiltä saat asennusvalmiit paketit nopeasti toimitettuna. Metallikaiteet voidaan valmistaa rakenneteräksestä, ruostumattomista teräksistä tai alumiinista. Kaideputkien taivutus tehdään putkentaivuttimella, jonka käytöllä vähennetään hitsausliitoksia. Kaiteiden väliputkien sovitukset tehdään laserleikkauksella ja liitetään hitsaamalla, mikä takaa kaiteen korkean laadun.

Tilaa metallikaiteet kokeneelta ammattilaiselta


Me olemme tarjonneet laadukkaita metalliteollisuuden alihankintapalveluita jo neljän vuosikymmenen ajan, joten prosessimme ovat hioutuneet vastaamaan asiakkaidemme kaikkia vaatimuksia. Toimintamme on joustavaa, joten pystymme toimittamaan metallikaiteet, teräskaiteet sekä muita tuotteita nopeallakin aikataululla. Laaja konekantamme ja ammattitaitoiset tekijät varmistavat, että saat juuri sitä, mitä tilaat. Ota meihin yhteyttä ja kerro tarpeestasi!
Ota yhteyttä ja pyydä tarjousTutustu myös Putkentaivutus | Pulverimaalaus


Käyttökohteet


Pulverimaalaus - Kuljetus- ja autoteollisuus
Kuljetus- ja autoteollisuus
Pulverimaalaus - Huonekalut
Huonekalut
Pulverimaalaus - Käyttötavarat
Käyttötavarat
Pulverimaalaus - Pienkuormaimet
Pienkuormaimet