Putkentaivutus mittatarkasti eri muotoihin

Putkentaivutus


Meiltä onnistuu putkentaivutus ja metallin taivutus asiakkaan tarpeiden mukaan vuosikymmenten kokemuksella. Edistyneillä ja monipuolisilla taivutuskoneillamme taivutamme mittatarkasti terästä, ruostumatonta terästä, alumiinia ja kuparia. Valmistamme esimerkiksi teräskaiteita, huonekaluja ja käyttötavaroita joustavasti ja ammattitaitoisesti.
Ota yhteyttä putkentaivutuksestaMitä putkia voimme taivuttaa?


Taivutamme kuparia, alumiinia, ruostumatonta terästä ja terästankoja haluttuun muotoon. Työstämme sekä vakio- että muuttuvasäteisiä kaaria. Pystymme käsittelemään myös ovaalin muotoiset ja suorakulmaiset materiaalit. Lisäksi meiltä onnistuu myös putken pään muotoilu sekä umpinaisten kappaleiden taivutus.

Laajan konekantamme ansiosta voimme taivuttaa jopa 4 metriä pitkiä ja halkaisijaltaan 10-40 mm putkia. Tilaa putkentaivutus kokeneelta ammattilaiselta!
Soita 06 788 9300Näin prosessi etenee


 • Pyydä tarjous sähköpostilla order@varax.fi tai verkkosivujen kautta - vastaamme kyselyihin saman päivän aikana.
 • Lähetä meille 3D-kuva, valokuva/piirros kappaleesta tai tarvittavan kappaleen mitat
 • Suunnittelija piirtää kuvan, jos sellaista ei vielä ole
 • Valitsemme sopivan menetelmän
 • Putken taivutus
 • Valmiiden kappaleiden toimitus

Kysy lisää putkentaivutuksestaTaivutusmenetelmä


Taivutuskoneet on kytketty 3D-mittalaitteeseen, jolloin lopputuloksesta saadaan erittäin tarkka. Teemme vaativatkin teräsputkien taivutukset niin yksittäiskappaleena kuin sarjatuotantona, sopimuksen mukaan. Putkentaivutus voidaan tehdä tarvittaessa hyvinkin nopealla aikataululla.

Meiltä saat tarvittaessa koko paketin: suunnittelun, valmistuksen, työstön (hitsaus ja putken taivutus) sekä pintakäsittelyn. Voimme rakentaa yhdessä palvelukokonaisuuden, jolloin kappaleiden tilaaminen on sinulle mahdollisimman helppoa ja vaivatonta.

Kalusto putkentaivutukseen


 • BLM E-turn 2011 putkentaivutuskone
 • BLM E-turn 2006 putkentaivutuskone
 • Herber 45 CNC + robottikäsittely halki. 10-45 mm
 • Herber SBM 40 halk. 10-40 mm
 • Herber SBM 2B, U-taivutus c-c 180 - 2000 mm, max 95°
 • Tauring Slalom 50CN9V


Putken taivutuksen ammattilaiset


Meillä on vuosikymmenten kokemus metalli- ja teräsrakenteiden käsittelystä. Moderni ja monipuolinen konekantamme sekä laaja-alaiset palvelumme antavat mahdollisuuden tehdä juuri niitä asioita, mitä asiakkaamme tarvitsee. Meiltä saat putkentaivutuksen ja muut palvelut aina joustavasti ja varmoilla toimituksilla, oli kyseessä sitten yksittäinen tuote tai laajempi kokonaisuus.
Ota yhteyttä ja pyydä tarjousTutustu myös Pulverimaalaus | Teräskaiteet

Käyttökohteet


Putkentaivutus - Kalusteet
Kalusteet
Putkentaivutus - Huonekalut
Huonekalut
Putkentaivutus - Käyttötavarat
Käyttötavarat
Putkentaivutus - Kaiteet
Kaiteet

Asiakkuudet ja referenssit


Laadukkaat turvakaiteet tutulta toimittajalta

Laadukkaat turvakaiteet tutulta toimittajalta

Sandvik-konserniin kuuluva Sandvik Mining and Construction on johtava kaivosteollisuuden laitteiden ja palveluiden tuottaja. Yhtiöllä on Suomessa tuotetehtaita viidellä eri paikkakunnalla. Turun tehtaalla valmistetaan kaivoslaitteita kuten lastauskoneita ja dumppereita maanalaisille kaivoksille. Varax Solutions on toiminut Sandvikin Turun tehtaan alihankkijana vuodesta 2011 alkaen.
Lue lisää