Metallityöt komponenteista kokonaisuuksiin

Meisto


Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntemuksella monipuoliset ja laadukkaat metallikomponenttien meistopalvelut epäkeskopuristimella. Meisto tai meistaus on metallikappaleiden käsittelyyn käytetty menetelmä, jossa viimeistellään meistiä käyttämällä käsiteltävänä oleva metalli leikkaamalla tai puristamalla se haluttuun muotoon. Menetelmästä käytetään myös nimitystä metallin stanssaus.

Meistämistä varten käytössämme on lukuisa määrä erilaisia työkaluja, joilla rei'itämme, taivutamme, supistamme, niittaamme ja katkaisemme putkea. Puristinkokomme ovat 15 000 -100 000 kiloa ja käsiteltävän rainan maksimipaksuus on 7 mm.

Meisto kalusto


  • Epäkeskopuristimia 15-100 tn 21 kpl
  • Automaattinen epäkeskopuristuslinja 3 kpl

Käyttökohteet


Meisto - Tarhatuotteet
Tarhatuotteet
Meisto - Kuljetusteollisuus
Kuljetusteollisuus
Meisto - Julkisten tilojen kalusteet
Julkisten tilojen kalusteet
Meisto - Julkisten tilojen kalusteet
Julkisten tilojen kalusteet

Asiakkuudet ja referenssit


Metallikomponenteista syvempään yhteistyöhön

Metallikomponenteista syvempään yhteistyöhön

Hamari Auditorium Furniture Solutions toimittaa kiinteät kalusteratkaisut auditorioihin - esimerkiksi teattereihin ja koulutustiloihin - ympäri maailman. Yritys toteuttaa auditoriot läheisessä yhteistyössä asiakkaan, suunnittelijan ja alihankkijoiden kanssa. Kyseessä voi olla kokonaan uusi auditorio, vanhan kunnostus tai arkkitehtuurisesti hyvinkin vaativa kohde. Siksi Hamarin auditoriokalusteet ovat aina tilaajalle räätälöityjä ja standardimalleja muokataan tilaajan tarpeen mukaan.
Lue lisää