Metallityöt komponenteista kokonaisuuksiin

Metallityöt sopimusvalmistuksena


Varax Solutions tarjoaa metallityöt sopimusvalmistuksena. Voit toteuttaa kanssamme metallitöitä joko valmiina kokonaisuuksina tai sen osina. Kokonaisratkaisumme kattavat kaiken metallikomponenttien suunnittelusta valmiiseen tuotteeseen - pienistä tuoteosista aina pintakäsiteltyihin, asennettuihin ja pakattuihin tuotekokonaisuuksiin. Meillä on neljän vuosikymmenen kokemus pelti- ja metallitöistä.

Ota siis yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Suunnittelusta kokonaisratkaisuihin


Tarjoamamme metallityöt alkavat aina suunnittelusta. Varax käyttää suunnittelussaan SolidWorks 3D CAD -ohjelmistoa. Asiakkaan ei tarvitse toimittaa tuotantoa varten piirustuksia, jo prototyypillä päästään alkuun, sillä suunnittelun ja tuotannon tukena on nykyaikainen 3D-mittakäsivarsi.

Autamme asiakastamme valitsemaan oikeat materiaalit ja rakenteet niin, että tuotteen valmistus on laadukasta, tehokasta ja edullista. Protovalmistus ja koesarjat tehdään samoilla laitteilla kuin tuotantosarjatkin. Näin varmistutaan valmistuksen onnistumisesta ennen tuotantoa. Kokonaisratkaisumme kattavat kaiken metallikomponenttien suunnittelusta valmiiseen tuotteeseen.

Palvelumme


Pulverimaalaus

Pulverimaalaus

Maalipintaan laatua ja kulutuskestävyyttä

Lue lisää
Putkentaivutus

Putkentaivutus

Vuosikymmenien kokemuksella

Lue lisää
Teräskaiteet

Teräskaiteet

Lue lisää
Robottihitsaus

Robottihitsaus

Nopeat ja laadukkaat hitsaustyöt

Lue lisää